LOTERIA BONURILOR FISCALE. Doi prahoveni au câștigat câte 38.500 de lei

Publicat in Eveniment 17 Decembrie 2015 433 ori
Google+ WhatsApp
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Doi prahoveni au câștigat câte 38.500 de lei
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Doi prahoveni au câștigat câte 38.500 de lei

Ministerul de Finanțe a finalizat centralizarea bonurilor fiscale câștigătoare la extragerea Loteriei din data de 18 octombrie, pentru cate au fost depuse 26 de cereri de revendicare a premiilor. Fiecare dintre câștigători va primi câte 38.462 de lei, sumă din care se va reține un impozit de 16%.

 

Norocoșii vor intra în posesia premiului în termenul prevăzut de lege, de 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, deci cel mai târziu în data de 15 ianuarie 2016. Iar printre cei care vor începe anul mai bogați se numără și doi prahoveni. Conform listei publicate pe site-ul MFP, este vorba despre George-Marian Hurloi și Dumitru Dan Bratu. Cei doi au depus cererile de revendicare la AJFP Prahova, după ce, în 18 octombrie, au constatat că au acasă bonuri declarate câștigătoare, adică dintre cele în valoare de 247 de lei, emise pe 16 septembrie.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.