Eveniment INEDIT în Penitenciarul Ploieşti

Publicat in Eveniment 03 Decembrie 2015 574 ori
Google+ WhatsApp
Eveniment INEDIT în Penitenciarul Ploieşti
Eveniment INEDIT în Penitenciarul Ploieşti

Joi, la sediul  Penitenciarul Ploiești,  un grup format din artiști prahoveni cu sprijinul personalului Serviciului Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar și a Serviciului de Educație și Asistență Psihosocială a susținut un  program muzical de  promovare a campaniei on-line ”Pentru un oraș civilizat – Ei nu sunt invizibili”,  la care au participat  de persoane private de libertate  clasificate în regim semideschis.

Interpreții Răduță Gheorghe Dănuț, Constantinescu Bianca, D.J. Kabal, Trupa Rebel Cabaret  și-au pus în valoare talentele muzicale, piesele difuzate fiind apreciate, în rândul deținuților prezenți la eveniment.

Inițiativa strângerii de fonduri pentru sterilizarea câinilor comunitari din municipiul Ploiești în această  campanie  aparține  organizatorilor: Fabio Cârstea, Ruxandra Andreescu, Fenichiu Marius jurnaliști ai publicațiilor Infoploiesticity, Actualitatea Zilei, Gabi Dima, Mihai Grație și reprezintă un sprijin în demersurile autorităților  locale de a stopa acest fenomen.

Scopul acțiunii l-a reprezentant evidențierea funcţiei educative a serviciului penitenciar, prin  implicarea societății civile în educarea cetățenilor în spiritul respectului faţă de animalele fără stăpân.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.