ALERTĂ cu BOMBĂ în România. Genişti, poliţişti, jandarmi şi echipaje SMURD, la fata locului

Publicat in Eveniment 19 Noiembrie 2015 625 ori
Google+ WhatsApp
ALERTĂ cu BOMBĂ în România. Genişti, poliţişti, jandarmi şi echipaje SMURD, la fata locului
ALERTĂ cu BOMBĂ în România. Genişti, poliţişti, jandarmi şi echipaje SMURD, la fata locului

O alertă cu bombă s-a dat, joi dimineaţa, în centrul oraşului Piatra- Neamţ. Din primele informaţii se pare că este vorba despre un rucsac suspect.

 

Circulația în zona centrală a orașului Piatra Neamț este blocată. De la Casa de Cultură până la fostul magazin Gostat mașinile sunt blocate în trafic. De asemenea, troleibuzele sunt oprite. La faţa locului au apărut de urgenţă mai mulţi jandarmi, polițişti şi cei de la SMURD.

Potrivit zch.ro, este vorba despre un rucsac care a fost văzut pe o țeavă de gaz în zona respectivului Peco, pe o cutie de gaz între clădirea unde funcționează Poșta și PECO Petrodava.

La fața locului a ajuns și subprefectul de Gheorghe Niculai, care a declarat că pe camerele de la Centrul de Calcul se văd două persoane care în jurul orei 5, 47 ar fi avut asupra lor acest tip de genți, dar imaginile sunt neclare.

Au fost vizionate și filmările de la stația PECO, unde nu s-a văzut decât circulația obișnuită, autoritățile au trimis după șeful de tură de la Rompetrol, să-l aducă de acasă pentru amănunte.

Apelul la 112 s-a făcut la ora 7.30 și în continuare sunt așteptați geniștii de la Suceava.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.