CINCI PERCHEZIŢII în Ploiești la hoţi de bijuterii și bunuri electronice

Publicat in Eveniment 21 Octombrie 2015 347 ori
Google+ WhatsApp
CINCI PERCHEZIŢII în Ploiești la hoţi de bijuterii și bunuri electronice
CINCI PERCHEZIŢII în Ploiești la hoţi de bijuterii și bunuri electronice

Miercuri dimineață au avut loc șase percheziții efectuate de peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, cinci dintre cele șase locații în care au descins oamenii legii sunt în Ploiești, iar una în comuna Șirna la locuințele a patru patru bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt. Cei patru sunt două familii formate din tată și fiu.

 

Din cercetări s-a stabilit că doi dintre ei la începutul lunii februarie ar fi sustras mai multe bijuterii și bunuri electronice din mai multe locuințe din Ploiești, iar ceilalți doi la începutul lunii octombrie au sustras dintr-un cabinet medical un calculator și o sumă de bani.

La sediul Poliției au fost aduși cu mandat toți cei patru bănuiți în vederea audierii și a întocmirii documentației procedurale. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.