Poliția Locală în acțiune! Prostituatele și cerșetorii din Ploiești au fost AMENDAȚI

Publicat in Eveniment 29 Septembrie 2015 481 ori
Google+ WhatsApp
Poliția Locală în acțiune! Prostituatele și cerșetorii din Ploiești au fost AMENDAȚI
Poliția Locală în acțiune! Prostituatele și cerșetorii din Ploiești au fost AMENDAȚI

In perioada 25 - 27 septembrie 2015, in timpul activitatilor desfasurate pe raza municipiului Ploiesti, politistii locali au aplicat peste 100 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 17.485 lei.

 

Astfel, politistii locali au amendat persoanele depistate ca au consumat alcool pe domeniul public, au aruncat deseurile menajere in alte locuri decat cele special amenajate, au circulat cu atelaje hipo pe trasee neautorizate, au sanctionat faptele de cersetorie si prostitutie ori detinerea de acte de identitate expirate.

Totodata, in cursul zilei de duminica a.c., in intervalul orar 09.00 - 11.00, politistii locali au monitorizat atat zona Gang Nord, cat si strada Vasile Milea in vederea sanctionarii si indepartarii persoanelor care comercializau ilegal produse pe domeniul public. A fost necesara si prezenta lucratorilor operatorului de salubritate pentru a face curat in locurile mentionate si a strange ambalajele si cutiile lasate de comercianti.

De asemenea, politistii locali au avut in atentie si respectarea normelor de convietuire sociala, prin deplasarea in diferite zone ale orasului unde s-a semnalat faptul ca se tulbura ordinea si linistea  publica. O astfel de interventie a avut loc in dimineata zilei de duminica, 27 septembrie,  ca urmare a unei sesizari inregistrate la dispeceratul institutiei cu privire la faptul ca pe strada Cuza Voda, locatarul unui apartament din blocul B1 deranja linistea publica prin zgomote puternice. In urma verificarilor efectuate la fata locului, politistii locali l-au sanctionat pe numitul M.C. cu amenda in cuantum de 500 lei, conform Legii nr. 61/1991.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.