Trei minori din Ploieşti au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la secţie. Află ce au făcut

Publicat in Eveniment 01 Iulie 2015 525 ori
Google+ WhatsApp
Trei minori din Ploieşti au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la secţie. Află ce au făcut
Trei minori din Ploieşti au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la secţie. Află ce au făcut

La data de 30 iunie, în jurul orei 06.00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 4 Ploiești a depistat trei minori, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, care, având asupra lor bagaje voluminoase, ar fi manifestat un comportament suspect la vederea polițiștilor, schimbându-și direcția de deplasare.

 

 

După interceptarea acestora, asupra lor au fost găsite mai multe bunuri alimentare, despre care, în urma investigațiilor efectuate, a reieșit că ar fi fost sustrase, în noaptea precedentă, dintr-un chioșc amplasat în zona de sud a municipiului.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că, cei trei minori ar mai fi comis, la data de 27 iunie a.c., încă o infracțiune de furt dintr-un punct de lucru al unei alte societăți comerciale.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.