Doi hoți din Ploiești au dat spargere la un magazin din zona de sud a orașului

Publicat in Eveniment 04 Iunie 2015 1401 ori
Google+ WhatsApp
Doi hoți din Ploiești au dat spargere la un magazin din zona de sud a orașului
Doi hoți din Ploiești au dat spargere la un magazin din zona de sud a orașului

Dispeceratul Secției nr. 4 Ploiești a fost sesizat de administratorul unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, din incinta unui punct de lucru deținut în zona de sud a municipiului, ar fi fost sustrase mai multe obiecte electrocasnice.

 

În urma activităților de cercetare desfășurate de polițiști s-a stabilit, că bunurile respective ar fi fost furate de doi bărbați din Ploiești, care le-ar fi valorificat la un centru de colectare a materialelor feroase reciclabile.

Faţă de cei bănuiți a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și pentru recuperarea prejudiciului.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.