Incendii şi intervenţii speciale în Prahova în ultimele 24 de ore

Publicat in Eveniment 04 Iunie 2015 495 ori
Google+ WhatsApp
Incendii şi intervenţii speciale în Prahova în ultimele 24 de ore
Incendii şi intervenţii speciale în Prahova în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

În localitatea Băicoi, str.Progresului, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament. Din nefericire, incendiul s-a soldat cu o victimă, femeie, în vârstă de 78 de ani, care a decedat.
Au ars: obiecte de mobilier și materiale textile.
Cauza probabilă: jar sau scântei – fumatul în timpul somnului.

În localitatea Bucov, str.Bucovel, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de deșeuri menajere.
Au ars: aproximativ 5 tone deșeuri.
Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spații deschise.

În municipiul Ploiești, strada Victoraș, echipajele de pompieri au intervenit pentru a transporta o femeie, în vărstă de 73 de ani, imobilizată, din apartamentul situat la etajul 4, la ambulanța SAJ Prahova.

În localitatea Mizil, strada Fefelei, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru a evacua apa dintr-o gospodărie, pe o suprafață de aproximativ 20 mp și 10 cm adâncime.

Echipajele SMURD au intervenit în 28 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.