Cluburi din Mamaia, ÎNCHISE de ANAF

Publicat in Eveniment 04 Mai 2015 1326 ori
Google+ WhatsApp
Cluburi din Mamaia, ÎNCHISE de ANAF
Cluburi din Mamaia, ÎNCHISE de ANAF

Petrecaretii care si-au propus sa mai ramana la Mamaia pentru inca o noapte de neuitat au avut parte de o surpriza neplacuta.

 

 

Unul din cluburile in care au chefuit in minivacanta de 1 mai a fost inchis, duminica seara, de inspectorii ANAF. Asa ca tinerii au stat la mese fara bauturi alcoolice si sucuri. Nici muzica nu a rasunat din boxe.

Inspectorii fiscali au fost intampinati cu huduieli de clientii localului, pentru ca distractia le-a fost intrerupta brusc.

Inspectorii ANAF au verificat cantitatile la fiecare sticla de bautura, au facut masuratori ca sa vada daca exista nereguli. In tot acest timp, clientii care au mai ramas nu au mai putut consuma absolut nimic.

Cei care aveau bauturile comandate deja au ramas la mese.

"Am comandat inainte, nu stiu daca am avut noroc sau ghinion. Dupa aia a venit ANAF-ul", a spus un client.

"Iti dai seama, stai la masa linistit si apar ei in uniforma. Au speriat clientii din tot localul", a spus un tanar.

Tinerii au regretat ca au mai ramas la mare. Sperau ca distractia sa fie la fel ca in noptile trecute, cand au dansat pe plaja pana la rasarit.

"Suntem foarte dezamagiti. Mergem la hotel si dormim", a spus o fata.

Se pare ca activitatea a fost suspendata pentru ca la bar nu se emiteau bonuri fiscale pentru fiecare comanda in parte.

In minivacanta de 1 Mai, inspectorii ANAF au verificat fiecare club din Mamaia, chiar in toiul distractiei. Cativa clienti au asteptat amuzati cu banii in mana sa poata plati inca un rand.

Directia antifrauda a si postat doua rapoarte care arata incasari de peste 770 de mii de lei, dintre care 221 de mii de lei in numerar.

"Rapoartele provin de la casele de marcat apartinanand aceluiasi local. Era un exemplu de niveluri de incasari care se realizeaza de un club la Mamaia in aceasta perioada. Sunt cluburi care au si mai multe, pana la 12 case de marcat", a spus Alex Cristea, ANAF.

Din exemplul dat de Fisc reiese ca fiecare client a cheltuit in medie 868 de lei. Doar ca rapoartele au fost tiparite in jurul orei 23, cand au venit inspectorii. Cel mai probabil sumele, s-au triplat pana dimineata.

"Au fost 150 de inspectori antifrauda care au verificat 106 localuri, au fost identificate incalcari ale legislatiei la doua", a precizat Alex Cristea.

Controalele au inceput vineri in Vama Veche. Mai multe persoane au atacat atunci masinile de la ANAF si pot face inchisoare pentru asta.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.