Directorul Petrotel Lukoil nu scapă de controlul judiciar

Publicat in Eveniment 21 Aprilie 2015 2068 ori
Google+ WhatsApp
Directorul Petrotel Lukoil nu scapă de controlul judiciar
Directorul Petrotel Lukoil nu scapă de controlul judiciar

Andrey Bogdanov, directorul general al Petrotel Lukoil, rămâne în continuare sub control judiciar, a decis, astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova.

 

Bogdanov a depus o plângere împotriva prelugirii acestei măsuri preventive solicitată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti încă din data de 8 aprilie, însă instanţa a avut nevoie de mai mult timp pentru a delibera în această cauză.

Prin urmare, Andrey Bogdanov rămâne la dispoziţia autorităţilor din România până la începutul lunii iunie, cel puţin.

Soluţia dată astăzi de Tribunalul Prahova nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel la instanţa superioară.

Este pentru a treia oară când Bogdanov solicită judecătorilor să fie lăsat în libertate, dar de fiecare dată cererile sale au fost respinse de instanţele prahovene. Directorul Petrotel Lukoil se află sub control judiciar din octombrie 2014, atunci când la sediul rafinăriei din Ploieşti au avut loc percheziţii efectuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lâgă Curtea de Apel, într-un dosar de spălare de bani şi evaziune fiscală.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.