Primăria Valea Călugărească face o DONAŢIE elevului bolnav de leucemie din Ploieşti

Publicat in Eveniment 12 Ianuarie 2015 Actualizat: 12 Ianuarie 2015 1956 ori
Google+ WhatsApp
Primăria Valea Călugărească face o DONAŢIE elevului bolnav de leucemie din Ploieşti
Primăria Valea Călugărească face o DONAŢIE elevului bolnav de leucemie din Ploieşti

Primăria Valea Călugărească va oferi un ajutor financiar lui Mădălin Ivan, elevul Liceului Economic din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie care are nevoie urgentă de un transplant medular.

 

”E în joc viaţa unui tânăr din localitatea noastră, un tânăr cu tot viitorul înainte. Am discutat deja cu colegii din Primărie şi vom acorda un ajutor financiar de urgenţă. De asemenea, am stat de vorbă şi cu consilierii locali, care mi-au dat asigurări că vor strânge şi ei bani şi vor face o donaţie. Nu putem rămâne indiferenţi în asemenea situaţii”,a declarat Vasilică Neacşu, primarul din Valea Calugareasca pentru observatorulph.ro.

Cei care doresc să facă donaţii pentru ca Mădălin Ivan o pot face în contul RO75BRDE300SV0830252300, deschis pe numele de Ivan Constantin Mădălin la BRD Ploieşti.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.