Spitalul Județean Ploiești angajează juriști și economiști

Publicat in Joburi 28 Octombrie 2016 1275 ori
Google+ WhatsApp
Spitalul Județean Ploiești angajează juriști și economiști
Spitalul Județean Ploiești angajează juriști și economiști

Spitalul Județean de Urgență Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante de economist și de consilier juridic.

 

Este vorba de două posturi vacante de economist (un post de economist II în cadrul Serviciului Financiar-Contabilitate și un post de economist debutant în cadrul Serviciului Managementul Calităţii), precum și de un post de consilier juridic IA în cadrul Compartimentului Juridic și un post de consilier juridic debutant în cadrul Serviciului Managementul Calității. 

Termenul limită de depunere a dosarelor este 09 noiembrie 2016, ora 16.00. Concursul este programat pe data de 24 noiembrie 2016, ora 11.00 (proba scrisă) și pe 29 noiembrie 2016, ora 10.00 (interviul).

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.