ZILELE CARIEREI, weekendul acesta, la Ploieşti Shopping City

Publicat in Joburi 17 Octombrie 2014 1382 ori
Google+ WhatsApp
ZILELE CARIEREI, weekendul acesta, la Ploieşti Shopping City
ZILELE CARIEREI, weekendul acesta, la Ploieşti Shopping City
În acest weekend, la Ploiești Shopping City, au loc Zilele Carierei, un eveniment dedicat ploieștenilor care doresc să intre în contact cu cei mai importanți angajatori prahoveni.
 

Evenimentul din perioada 17 – 19 octombrie se adresează prahovenilor în căutarea unui loc de muncă adecvat experienței lor. Prima zi a târgului, 17 octombrie, este dedicată voluntariatului, iar cei prezenți pot aplica la pozițiile de voluntariat deschise de ONG-urile prahovene. Lista ONG-urilor participante poate fi consultată urmând link-ul următor: http://zilelecarierei.jciprahova.ro/ong-uri-participante/.

Sâmbată și duminică (18 și 19 octombrie) companiile angajatoare îi așteaptă pe cei care doresc să evolueze profesional la unul dintre cele mai importante târguri de job-uri din Prahova. Companiile participante care dețin locuri de muncă disponibile pot fi găsitepe link-ul următor: http://zilelecarierei.jciprahova.ro/companii/.

Cu ocazia Zilelor Carierei, vizitatorii Ploiești Shopping City beneficiază de ședințe gratuite de consiliere și dezvoltare profesională oferite de specialiștii în domeniu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.