Ultimele MĂSURI luate de autorităţi privind poluarea din Ploiești

Publicat in Administratie 20 Octombrie 2016 2085 ori
Google+ WhatsApp
Ultimele MĂSURI luate de autorităţi privind poluarea din Ploiești
Ultimele MĂSURI luate de autorităţi privind poluarea din Ploiești

Miercuri a avut loc şedinţa în care conducerea Primăriei Ploieşti a pus faţă în faţă autorităţile naţionale şi judeţene din domeniul protecţiei mediului şi principalii agenţi economici din municipiu şi din jurul municipiului bănuiţi de poluarea aerului din oraş.

 

Reprezentanţii societăţilor petro-chimice şi-au arătat disponibilitatea de a colabora cu autorităţile, cu toţii argumentând, cum probabil şi era de aşteptat, că nu ei sunt vinovaţii pentru valorile mari de emisii nocive măsurate în atmosferă la nivelul municipiului. Concluziile şedinţei au fost că va fi nevoie de o îmbunătăţire a dotărilor autorităţilor de Mediu, de elaborarea unui studiu cu privire la circulaţia aerului şi sursele de poluare şi de regândirea procedurilor de autorizare şi funcţionare. De asemenea, Ministerul Sănătăţii, prin Direcţia de Sănătate Publică Prahova, se va implica în problema poluării din Ploieşti.

Astfel, potrivit anunţului făcut, la finalul discuţiilor, de primarul Adrian Dobre, urmează ca DSP Prahova să elaboreze un studiu amănunţit cu privire la incidenţa bolilor grave şi factorii determinanţi.

„Direcţia de Sănătate Publică va trebui să realizeze un studiu de impact asupra sănătăţii, care reprezintă un instrument de lucru foarte important pentru ceea ce ne-am propus”, a afirmat primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.