Sirenele vor răsuna două zile la Sinaia. Ce se intampla

Publicat in Administratie 26 Iulie 2016 530 ori
Google+ WhatsApp
Sirenele vor răsuna două zile la Sinaia. Ce se intampla
Sirenele vor răsuna două zile la Sinaia. Ce se intampla

Localnicii, dar şi turiştii care sunt în această perioadă la Sinaia nu ar trebui să se sperie dacă vor auzi, zilele acestea, sirenele în funcţiune.


Marţi, 26 iulie şi miercuri, 27 iulie, vor răsuna sirenele la Sinaia, însă nu vor anunţa nimic rău. Eexerciţiile fac parte din lucrările de modernizare şi verificare ale sistemului de alarmare a oraşului. 

Acestea urmăresc verificarea funcţionării sirenelor prin acţionare individuală, timp de câteva secunde, apoi centralizată sau pe grupuri de sirene.

Alarmarea de va desfăşura, în prima etapă, la patru sirene din cartierele Platou Izvor – str. Stânjeneilor, Sf. Ilie – Sediul S.C. MEFIN S.A., Str. Tirul cu Porumbei – Hotel Green Palace, Str. Mihail Kogălniceanu - Centrul Cultural „Carmen Sylva“.


Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.