Amenzi uriașe după razia Poliției, la Halele Centrale

Publicat in Administratie 31 Octombrie 2015 780 ori
Google+ WhatsApp
Amenzi uriașe după razia Poliției, la Halele Centrale
Amenzi uriașe după razia Poliției, la Halele Centrale

În cadrul operațiunii derulate, vineri, de IJP Prahova, în zona Halelor Centrale, au fost verificți 323 de operatori economici, fiind constatate două infracțiuni și date nu mai puțin de 114 amenzi. Valoarea totală a sancțiunilor s-a ridicat la 241.000 de lei, potrivit IJP Prahova, totodată fiind confiscate bunuri în valoare de 16.700 de lei.

 

Peste 150 de polițiști prahoveni și 35 de jandarmi au participat vineri la o razie în zona centrală a municipiului Ploiești, pentru prevenirea si combaterea activităților de comerț ilicite, a infracționalității stradale și a actelor de tulburare a ordinii și liniștii publice. Polițiștii din structurile operative ale Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, sub coordonarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat pentru depistarea persoanelor și agenților economici care desfășoară activități de comerț cu produse pentru care nu dețin documente de proveniență si care nu înregistrează veniturile realizate în documentele contabile, în scopul sustragerii de la plata taxelor și impozitelor.

Au fost desfășurate activități pentru identificarea comercianților care nu dețin autorizațiile necesare, a celor care înșeală cumpărătorii prin folosirea unor cântare neverificate metrologic sau care sunt verificate și ulterior alterate, precum și a celor care efectuează achiziții intracomunitare pe care nu le declară organelor fiscale.

Totodată, polițiștii au acționat și pentru depistarea persoanelor urmărite sau care sunt bănuite de comiterea unor infracțiuni de natură judiciară, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale sau de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.