Află când va fi deschisă clădirea OMV din centrul Ploieştiului

Publicat in Administratie 07 Octombrie 2015 571 ori
Google+ WhatsApp
Află când va fi deschisă clădirea OMV din centrul Ploieştiului
Află când va fi deschisă clădirea OMV din centrul Ploieştiului

Primarul interimar al Ploieștiului, Iulian Teodorescu, a anunțat marți, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că speră ca la data de 1 decembrie, în clădirea OMV din centrul orașului să funcţioneze două instituţii aflate în subordinea Primăriei Ploieşti.

 

Potrivit acestuia, în primă fază, pentru proiectare, se vor aloca 40.000 de euro, prin rectificare de buget.

”Până la 30 octombrie trebuie să demarăm contractul cu OMV. La ședința ordinară de luna aceasta vom prinde ajustarea bugetului pentru a putea să facem proiectarea și remodelarea acestui sediu”, a precizat edilul, citat de phon.ro.

Pentru început, în respectiva clădire îşi vor desfăşura activitatea Casa de Cultură I.L. Caragiale şi Administraţia Serviciilor Sociale şi Comunitare (ASSC).

”În primă fază va fi un spațiu amenajat pentru ASSC. Totodată vor fi amenjate alte două etaje pentru această instituție, două etaje pentru Casa de Cultură I.L Caragiale și vrem să amenajăm și o sală studio pentru teatru. Aceasta este prima parte. Până în 2018 trebuie să cântărim bine contractul care ne permite să luăm în acest spațiu și instituții subordonate Consiliului Județean Prahova”, a mai declarat Teodorescu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.