Începe curăţenia de primăvară în Câmpina. Poliţia Locală va aplica AMENZI USTURĂTOARE

Publicat in Administratie 05 Martie 2015 1883 ori
Google+ WhatsApp
Începe curăţenia de primăvară în Câmpina. Poliţia Locală va aplica AMENZI USTURĂTOARE
Începe curăţenia de primăvară în Câmpina. Poliţia Locală va aplica AMENZI USTURĂTOARE

La fel ca în fiecare an, odată cu venirea primăverii, Primăria Câmpina organizează campania de curăţenie în municipiul nostru. În acestă primăvară campania se va desfăşura începând cu data de 9 martie 2015 şi se va încheia înaintea Sărbătorilor Pascale.

 

Cu această ocazie, Primăria municipiului Câmpina invită cetăţenii municipiului, agenţii economici, instituţiile publice, asociaţiile de locatari/proprietari să contribuie, alături de administraţia publică, la asigurarea unui aspect estetic şi curat al localităţii prin: păstrarea curăţeniei în spaţiile publice, asigurarea curăţeniei din spaţiile verzi din jurul imobilelor, depozitarea deşeurilor în spaţii special amenajate, curăţarea spaţiilor verzi degradate etc.

Resturile vegetale, rezultate din curăţirea curţilor, a grădinilor şi a spaţiilor verzi din jurul blocurilor se vor colecta gratuit de către operatorul de salubritate, începând cu data de 9 martie 2015, până la data de 10 aprilie 2015.

Cetăţenii vor putea depune resturile vegetale în faţa curţilor şi pe platformele de gunoi, doar în perioada stabilită pentru colectare, conform graficului de salubrizare, postat pe site-ul www.primăriacampina.ro şi afişat la avizierele primăriei.

După data de 10 aprilie 2015 Poliţia Locală va amenda toate persoanele care depozitează deşeurile vegetale pe domeniul public şi privat al municipiului Câmpina.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.