Vicepreședintele CJ Prahova, Bogdan Toader, întâlnire cu ambasadorul Africii de Sud

Publicat in Administratie 05 Martie 2015 1247 ori
Google+ WhatsApp
Vicepreședintele CJ Prahova, Bogdan Toader, întâlnire cu ambasadorul Africii de Sud
Vicepreședintele CJ Prahova, Bogdan Toader, întâlnire cu ambasadorul Africii de Sud

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a avut o întâlnire cu E.S. Dna. Thenjiwe Ethel Mtintso, ambasadorul Republicii Africa de Sud în  România.

 

Dna. Thenjiwe Ethel Mtintso s-a aflat la Ploieşti pentru a cunoaşte potentialul economic şi de afaceri local dar şi oportunităţile oferite de companiile prahovene interesate să dezvolte relaţii cu Republica Africa de Sud.

În cadrul întrevederii, înaltului oaspete  i-au fost prezentate potențialul economic și investițional al județului Prahova precum și principalele proiecte aflate în derulare la nivelul Consiliului Județean Prahova.

La evenimentul de miercuri au mai participat prefectul judeţului Prahova, Rodica Paraschiv, viceprimarul Municipiului Ploieşti, Raul Petrescu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu şi Venita Smit – secretar 1 politic în cadrul Ambasadei Africii de Sud în România.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.