Va fi spectacol de muzica si poezie, in Ploiesti, de Ziua Limbii Romane

Publicat in Eveniment 29 August 2014 1262 ori
Google+ WhatsApp
Va fi spectacol de muzica si poezie, in Ploiesti, de Ziua Limbii Romane
Va fi spectacol de muzica si poezie, in Ploiesti, de Ziua Limbii Romane

Casa de Cultură „I.L.Caragiale” a Municipiului Ploieștiîn colaborare cu Muzeul Memorial “Nichita Stănescu” din Ploieștiorganizează duminică, 31 august 2014, începând cu ora 14.00, cu ocazia Zilei Limbii Române, un spectacol de muzică și poezie.

 

 

Evenimentul se va desfășura în incinta Muzeului Memorial “Nichita Stănescu” din Ploiești și vor participa membri ai Cenaclului “Atitudini” al Casei de Cultură “I.L. Caragiale” a Municipiului Ploiești, membri ai trupei de teatru liceal și studențesc “Atitudini” a Casei de Cultură “I.L. Caragiale” a Municipiului Ploiești, scriitori, actori, interpreți de muzică ușoară, elevi, studenți și profesori.

         

La încheierea spectacolului de muzică și poezie se vor depune buchete de flori la monumentele marilor scriitori, amplasate pe raza municipiului nostru.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.