Turist, găsit mort într-o râpă din Munţii Bucegi

Publicat in Eveniment 28 Iulie 2014 1528 ori
Google+ WhatsApp
Turist, găsit mort într-o râpă din Munţii Bucegi
Turist, găsit mort într-o râpă din Munţii Bucegi

Un turist în vârstă de 35 de ani care a urcat pe munte sâmbătă dimineaţă cu un grup de prieteni şi a cărui dispariţie a fost anunţată sâmbătă seară a fost găsit mort, într-o râpă din apropierea Văii Caraimanului din Munţii Bucegi, informează agenția de presă Mediafax.

 

 

 

Potrivit şefului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvatorii montani au fost anunţaţi sâmbătă seară că un turist care sâmbătă dimineaţă a urcat pe munte cu un grup de prieteni nu este de găsit. Cel care a anunţat dispariţia bărbatului a spus că acesta s-a desprins de ceilalţi turişti, iar seara, când au ajuns la unitatea de cazare, prietenii săi au constatat că nu îl găsesc.

 

Sâmbătă seară, salvamontişii l-au căutat pe bărbat, însă au renunţat la acţiune din cauza întunericului. Salvamontiştii şi jandarmii montani au reluat căutările duminică dimineaţă, când turistul a fost găsit mort. Trupul acestuia a fost descoperit într-o râpă, la apoximativ o sută de metri de traseul montan Valea Caraimanului, într-un curs de apă.

 

În acest caz va fi deschis un dosar de cecetare penală pentru moarte suspectă, mai scrie sursa citată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.