Partidul Liberal Reformator, înființat oficial

Publicat in Politica 25 Iulie 2014 2110 ori
Google+ WhatsApp
Partidul Liberal Reformator, înființat oficial
Partidul Liberal Reformator, înființat oficial

 

Partidul Liberal Reformator a fost înființat oficial în cadrul unui congres, potrivit unui comunicat de presă. PLR va intra în cursa pentru prezidențiale și îl va susține pe președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu.
 
 
 

Redăm integral comunicatul PLR.

 
 

Având în vedere situația politică incertă de pe eșicherul politic național, observând tendința de pierdere a identității doctrinare a Partidului Național Liberal, precum și scăderea dramatică a credibilității și consistenței ofertei partidelor verzi din România, la inițiativa Partidului Național al Mediului, s-a contactat Grupul de Inițiativă pentru Păstrarea Identității Liberale.

S-a propus formarea a două comisii de lucru, care să aibă ca obiective -plecând de la premisa schimbării prin congres a denumirii partidului în Partidul Liberal Reformator (PLR), următoarele:

 

1. Susținerea candidaturii pentru Președinția României a domnului Călin Popescu Tăriceanu, a cărui notorietate și viziune despre dezvoltarea politică și economică a țării conturează puternic portretul și imaginea viitorului Președinte. În aceste vremuri nesigure din punct de vedere politic se impune candidatură din partea unui politician de calibrul lui Călin Popescu Tăriceanu.

 

2. Identificarea unor problematici comune, de abordare doctrinară, care se vor regăsi în redactarea programului politic și respectiv în noul statut adoptat în cadrul Congresului Partidului Național al Mediului.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.