EXPLOZIV Crin Antonescu se pregătește de o candidatură independentă /ZVON

Publicat in Politica 21 Iulie 2014 Actualizat: 21 Iulie 2014 3091 ori
Google+ WhatsApp
EXPLOZIV Crin Antonescu se pregătește de o candidatură independentă /ZVON
EXPLOZIV Crin Antonescu se pregătește de o candidatură independentă /ZVON

 

Fanii lui Crin Antonescu nu se lasă cu una cu două. Deși sondajul comandat de partid arată clar ca favoritul pentru calitatea de prezidențiabil al PNL (și nu numai) este președintele PNL KLaus Iohannis, pe surse se anunță că se pregătește o revoluție în partid. Se merge până acolo încât se susține că senatorul Crin Antonescu nu se va lăsa și va asuma o candidatură pe cont propriu la alegerile prezidențiale.

Surse din cadrul PNL rămase fidele fostului președinte susțin că la Delegația Permanentă a PNL de mâine va fi organizată o revoltă pentru a se demonstra că de fapt Antonescu a fost executat de Klaus Iohannis și actuala Cooperativă care ar face jocuri străine de interesele partidului.Că revolta mocnește și că se pregătește ceva reiese și din apariția intempestivă a unei pagini de facebook – Antonescu Președinte cu mesajul Avem puterea de a schimba România prin intermediul căreia este promovată o candidatură independentă a lui Crin Antonescu la prezidențiale.

Iată mesajul de deschidere a paginii:

“In eventualitatea in care maine Iohannis va fi desemnat de Delegatia Permanenta, credeti ca e bine ca Antonescu sa candideze independent? Este foarte important acest sondaj. Va rog sa transmiteti ideea mai departe si sa ii intrebati asta pe toti liberalii care cred ca NUMAI Crin Antonescu il poate scoate din joc pe Victor Ponta.“

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.