Nu-ti parca masina pe strazile din Campina! Vezi ce a patit un sofer de TIR

Publicat in Eveniment 16 Iunie 2014 2042 ori
Google+ WhatsApp
Nu-ti parca masina pe strazile din Campina! Vezi ce a patit un sofer de TIR
Nu-ti parca masina pe strazile din Campina! Vezi ce a patit un sofer de TIR

La data de 16.06.2014, în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Câmpina și jandarmi din cadrul I.J.J. PRAHOVA, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că unele persoane comercializează motorină din rezervorul unui autotren oprit pe strada Orizontului.

 

 

Deplasându-se la fața locului, patrula mixtă a depistat doi bărbați care sustrăgeau motorină din autotrenul menționat, aparținând unei societăți comerciale din comuna Brebu, județul Prahova.

 

Persoanele în cauză au fost somate și reţinute.

        

Cantitatea de combustibil sustrasã din autotren este de 100 de l., valoarea acesteia fiind de aproximativ 600 de lei, urmând sã fie predatã societãţii prejudiciate.

        

În cauză a fost întocmit dosat penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. și ped. de art. 228-229 Cod Penal, cercetările fiind continuate de către polițiștii din Câmpina.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.