Mergi cu troleul? Trebuie sa afli ASTA

Publicat in Trafic 13 Iunie 2014 1834 ori
Google+ WhatsApp
Mergi cu troleul? Trebuie sa afli ASTA
Mergi cu troleul? Trebuie sa afli ASTA

In data de 14.06.2014, in intervalul orar 0,00 - 24,00, ca urmare a desfasurarii evenimentului “Zilele sigurantei rutiere Michelin”, B-dul Independentei va fi inchis circulatiei rutiere.

 

 

Traseele de autobuze 1, 2, 30, 101 si 32 vor fi deviate pe ambele sensuri de circulatie pe str. Bobalna.

 

Pe sensul spre Gara Sud se vor efectua statiile Pelican si Liceul de muzica, iar pe sensul spre Centru dupa efectuarea statiei de imbarcare Coreco Sud, masinile vor strabate strazile Depoului si Bobalna unde se vor efectua statiile 13 Decembrie in dreptul Imobilului nr 71 si Ana Ipatescu in dreptul Imobilului 21, ambele amplasate pe str. Bobalna.

      

Traseele de troleibuze 202 si 44 vor fi scurtate la Hale Coreco, calatorii putand utiliza pe trosonul Centru – Gara Sud traseele 1, 30, 101 sau 32.

 

In plus, traseul 202 va avea urmatoarea ruta deviata: parcurs normal pana pe str.I.L.Caragiale, dupa care va parcurge strazile:Tache Ionescu cu statia Tache Ionescu, stg. B-dul Republicii cu statie la Palatul Culturii, dr. G-ral Vasile Milea, stg.Emil Zolla cu statie la Hale Coreco,   iar de aici parcurs normal pe sensul spre Pod Inalt.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.