Șmenul secolului: Oameni importanti din Ploiesti, in combinatie cu seful Politiei Locale, intr-o poveste de... sume mari!

Publicat in Eveniment 16 Mai 2014 Actualizat: 17 Mai 2014 6454 ori
Google+ WhatsApp
Șmenul secolului: Oameni importanti din Ploiesti, in combinatie cu seful Politiei Locale, intr-o poveste de... sume mari!
Șmenul secolului: Oameni importanti din Ploiesti, in combinatie cu seful Politiei Locale, intr-o poveste de... sume mari!

Dezvaluiri bombastice si nume dintre cele mai neasteptate, intr-una din afacerile de zile mari care se desfasoara in Ploiesti, sub ochii nostri neatenti. Cu toate ca pentru unii pare un film greu de urmarit, povestea merita toti banii si toata atentia, pentru ca la mijloc a fost descoperita o combinatie atipica, de PNL-isti, PDL-isti, oameni de afaceri si sefi importanti de institutii. Dupa parerea noastra, cel mai important e Cristi Toader, seful Politiei Locale Ploiesti. De ce el? Pentru ca din seria "siguranta si incredere" si pentru ca cea mai importanta institutie locala.

 

 

Povestea incepe de sub tribunele stadionului Ilie Oana, acolo unde a fost descoperita o ingramadeala de nume importante si bani multi. Dar si intrebarile lasate in urma sunt la fel de multe si se pare ca nici fereala n-a fost prima grija a 'inculpatilor'!

 

Dezvaluirile documentate, pe larg, pot fi gasite AICI. Pe scurt, urmariti mai jos:

 

Spatii de sub tribunele stadionului au fost scoase la licitatie de catre SGU Ploiesti. Participanti si castigatori, niste societati comerciale de care n-ati mai auzit, dar cele mai norocoase din lume, daca ne luam dupa tarifele practicate per metru patrat de teren: 2 euro! Atatica si niciun sfant in plus. Bun! Cine-s firmele?

 

Una din ele il infatiseaza pe consilierul PDL Silviu Sorin Constantin si pe fratele acestuia, un afacerist pe nume Cristian, dar si pe seful Politiei Locale, Cristi Toader. De aici incepe, usor-usor, sa ne sune a politica. Toader - omul PDL, sub acoperire (PDL=Roberta Anastase), Silviu Sorin Constantin - consilier PDL din 2012, Sorin George Botez, consilier PNL si membru AGA a SGU (SGU = administratorul spatiilor inchiriate in defavoarea cetatenilor, dar pentru care acestia din urma platesc cu bani adevarati taxe si impozite). In cazul lui Botez, pare-se ca se cheama "conflict de interese", din moment ce firma domniei sale exista in combinatia secolului si, in calitate de membru AGA a SGU si-a cam dat singur spre inchiriere terenurile cu pricina.

 

Cum s-a ajuns la Botez? Pai firma de familie a fratilor Constantin a subinchiriat spatiul catre doua alte societati: Wolf Pub&Tratoria SRL şi Ambasador Luxury Events SRL, ambele mentionate in declaratia de avere a consilierului Sorin George Botez.

 

Pacat de uniforma!

 

Ce treaba are Toader? Pai are. Potrivit colegilor de la Observatorul Prahovean, acolo unde apar fratii Constantin, apare în mod obligatoriu numele vreunui membru al familiei şefulului Poliţiei Locale Ploieşti, Cristinel Toader. Pam-pam. Acelasi Toader care s-a jurat toata viata lui ca-i om cinstit si ca tot ce viseaza e sa aduca siguranta si incredere in casele ploiestenilor.

 

Ce spune Toader despre inghesuiala asta, atunci cand este intrebat de jurnalistii de la ObservatorulPh.ro? "Din câte ştiu eu, soţia mea s-a retras din afacere. Mai multe nu pot să comentez pentru că nu m-a interesat subiectul”. Cum ar veni, omu' nu stie nimic, ca nu e din localitate, dar confirma ca sotia e pe treaba cu oamenii PDL. Noi cand v-am zis, nu ne-ati crezut!

 

Si mai multe picanterii, gasiti AICI

 

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.