Prof. Petre Năchilă, in locul lui Horia Toma la Inspectoratul Scolar Prahova

Publicat in Administratie 16 Aprilie 2014 7118 ori
Google+ WhatsApp
Prof. Petre Năchilă, in locul lui Horia Toma la Inspectoratul Scolar Prahova
Prof. Petre Năchilă, in locul lui Horia Toma la Inspectoratul Scolar Prahova

Profesorul Horia Toma a demisionat din functia de sef al Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, la conducerea caruia se afla de nici doi ani.

 

 

Se pare ca motivul demisiei il reprezinta lipsa sustinerii pentru postul ocupat, odata cu iesirea PNL de la guvernare, partid din care face parte si prof. Toma.

 

Singurul nume vehiculat pentru preluarea functiei este Petre Nachila, profesor de matematica si directorul Colegiului National "Ion Luca Caragiale" Ploiesti. Născut la Giurgiu, pe 1 noiembrie 1950, Petre Năchilă a devenit prahovean în 1974, după absolvirea Facultăţii de Matematică de la Bucureşti, fiind repartizat ca profesor la şcoala din satul Goga, comuna Râfov.

 

A lansat generatii intregi de olimpici si detine recordul la numarul de manuale si culegeri la care a fost autor sau co-autor.

 

foto: Petre Nachila

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.