Cine impadureste Ploiestiul langa rampa de gunoi Teleajen?

Publicat in Eveniment 08 Aprilie 2014 1570 ori
Google+ WhatsApp
Cine impadureste Ploiestiul langa rampa de gunoi Teleajen?
Cine impadureste Ploiestiul langa rampa de gunoi Teleajen?

CLUBUL ROTARY PLOIEŞTI, în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti, Rafinăria S.C. Petrotel Lukoil S.A., Regia Naţională a Pădurilor Romsilva - Direcţia Silvică Prahova şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, organizează în ziua de miercuri, 09.04.2014, începând cu ora 11.00, o acţiune de plantare a unei perdele forestiere de protecţie împotriva poluării industriale în zona rampei de gunoi Teleajen (în apropierea Rafinăriei Lukoil) şi operaţiuni de întreţinere a perdelei forestiere de 1 ha plantată în primăvara anului 2013.

           
 
 
Acest important Proiect de împădurire a unor terenuri în suprafaţă totală de 5 ha, pe Centura de Est a Municipiului Ploieşti, se derulează pe o durată de 5 ani prin plantarea anuală a unui hectar de perdea forestieră.
           
 
Demersul Clubului Rotary Ploieşti va fi pus în practică prin implicarea de voluntari din rândul liceenilor ploieşteni (Colegiul Economic “Virgil Madgearu”, Liceul Tehnologic “Ludovic Mrazek” şi Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”), precum şi a membrilor şi simpatizanţilor Rotary şi Rotaract interesaţi că creeze un mediu mai curat şi să dea un exemplu civic demn de urmat şi pentru alte proiecte de acest gen.

           

 

CLUBUL ROTARY PLOIEŞTI transmite mulţumiri Rafinăriei SC Petrotel Lukoil SA şi Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva – Direcţia Silvică Prahova pentru sponsorizarea acestor activităţi.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.