In atentia Politiei Locale Ploiesti: Taximetrie ILEGALA in fata Spitalului Judetean, sub ochii agentilor de la circulatie

Publicat in Eveniment 17 Martie 2014 390 ori
Google+ WhatsApp
In atentia Politiei Locale Ploiesti: Taximetrie ILEGALA in fata Spitalului Judetean, sub ochii agentilor de la circulatie
In atentia Politiei Locale Ploiesti: Taximetrie ILEGALA in fata Spitalului Judetean, sub ochii agentilor de la circulatie

Problema taximetristilor-pirat din Ploiesti revine in atentia presei, dupa ce un grup organizat de transportatori neautorizati au fost surprinsi, mai multe zile la rand, in fata Spitalului Judetean de Urgenta. 

 

 

Potrivit unui mesaj primit pe adresa redactiei ([email protected]) din partea unui cititor, se pare ca gasca de taximetristi-pirat beneficiaza de toleranta agentilor de la Politia Rutiera. Iata ce spune omul:

 

"Deplasându-mă în repetate rânduri, în ultimele două săptămâni, la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, am sesizat de fiecare dată prezența unor “domni” în fața intrării principale (Poarta 1), langă Unitatea de Primiri Urgențe. Aceștia erau cam 5-6 indivizi care acostau oamenii ce ieșeau din spital în vederea efectuării de deplasări cu autoturismele personale în regim “Taxi”. Pe lângă faptul că dețin niște autovehicule care pun cu siguranță în pericol atât viața celor care se urcă în ele, dar și a celorlalți participanți la trafic (Dacia 1310, Opel Astra, Volkswagen cu o vechime mai mare de 20 de ani), cu siguranță nici nu dețineau nicio autorizație care să demonstreze că sunt în legalitate.

 

Cel mai dureros lucru este faptul că aceste persoane nu erau “deranjate” nici de agenții de pază ai spitalului (se vedea clar că obturau intrarea în spital) și nici de Poliția Locală care desfășura o acțiune de fluidizare a traficului la 30-40 de metri de poarta principală.

 

Vă semnalez aceste aspecte în speranța că veți trage un semnal de alarmă, iar autoritățile competente se vor sesiza și vor interveni și în acest caz care nu face cinste unui oraș european așa cum este municipiul-reședință de județ-Ploiești."

 

In cazul in care aspectele semnalate vor fi confirmate si de catre organele competente, ilegalistii vor trebui sa scoata din buzunar mii de lei amenda si risca ani buni de inchisoare.

 

Ph-online.ro a scris in repetate randuri despre practicile ilegale ale asa-zisilor taximetristi din Ploiesti, fiind una dintre problemele semnalate organelor competente care, in urma sesizarilor noastre, au dat asigurari legate de preocuparea constanta pentru acest subiect. Ramane de vazut ce masuri se vor lua in cazul de fata.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.