Trafic INTENS pe DN1 Ploiești - Brașov. Se circulă cu 20 — 30 de km/ h

Publicat in Trafic 29 Iulie 2016 1160 ori
Google+ WhatsApp
Trafic INTENS pe DN1 Ploiești - Brașov. Se circulă cu 20 — 30 de km/ h
Trafic INTENS pe DN1 Ploiești - Brașov. Se circulă cu 20 — 30 de km/ h

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (12:05), traficul rutier a mai crescut în intensitate pe DN1 Ploiești - Brașov, pe sensul de mers către Brașov, însă nu sunt semnalate probleme deosebite de fluentă.

 

Se circulă cu viteză de aproximativ 20 — 30 de km/ h la Bușteni (între Poiana Tapului și centrul stațiunii) si la Comarnic, unde se formează, de obicei coloane, si din cauza diminuării capacității de circulație a DN1, ca urmare a trecerii de la două, la o bandă de circulație (de la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Brașov).

Este posibil ca, în a doua parte a zilei, să se aglomereze la intrarea în Comarnic dinspre Ploiești, precum și pe raza stațiunilor Sinaia și Bușteni. Îi sfătuim pe conducătorii auto care încheie coloanele de autovehicule (în situatia în care se vor forma), să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp. Totodată, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum, să păstreze distanta în mers, între autovehicule, și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Dacă în drumul către statiunile montane de pe Valea Prahovei vor apărea probleme de fluentă între Ploiesti si Brasov, pe sensul de urcare, conducătorii auto pot avea în vedere si rutele alternative:

către Brașov

DN1A Ploiești — Vălenii de Munte — Cheia — Săcele;

Către Sinaia

DN7 București — Bâldana, DN 71 Bâldana — Târgoviște — Fieni — Sinaia.

în zona Bran — Moeciu:

A1 București — Pitești, DN73 Pitești — Brașov;

DN1 București — Ploiești — Predeal, DN73A Predeal — Râșnov, DN73 Râșnov — Bran — Moeciu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.