Trafic RESTRICŢIONAT timp de două luni pe DN 1, la ieșirea din Prahova

Publicat in Trafic 15 Septembrie 2015 730 ori
Google+ WhatsApp
Trafic RESTRICŢIONAT timp de două luni pe DN 1, la ieșirea din Prahova
Trafic RESTRICŢIONAT timp de două luni pe DN 1, la ieșirea din Prahova

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România reia lucrările de reabilitare a podului din Predeal aflat pe DN 1, la ieșirea din Prahova spre Brașov, lucrările având termen de finalizare două luni, iar traficul în zonă va fi restricţionat.

 

Lucrările se desfășoară în perioada 15.09.2015 – 15.11.2015, perioadă ce poate suporta anumite modificări, în funcţie de condiţiile meteorologice, în intervalul cuprins între zilele de luni, ora 06.00 – vineri, ora 14.00.

Din cauza că specificul lucrărilor nu permite ridicarea restricţiilor de circulaţie, în zilele sfârşitului de săptămână din perioada 3 – 4 octombrie sau 10 – 11 octombrie circulaţia se va desfăşura alternativ, pe un singur sens. În intervalul cuprins între ziua de vineri ora 14:00 şi luni ora 06:00 şi pe perioada sărbătorilor legale, traficul rutier se va desfăşura în condiţii normale.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.