Accident GRAV în Câmpina FOTO

Publicat in Trafic 08 Septembrie 2015 2052 ori
Google+ WhatsApp
Accident GRAV în Câmpina FOTO
Accident GRAV în Câmpina FOTO

Un grav accident de circulaţie s-a produs marti, în Câmpina.

Incidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Ctin Stere cu Dimitrie bolintineanu. În urma impactului dintre două autoturisme, două persoane au fost rănite.

Din primele informaţii se pare că vina pentru impact o poartă şoferul autoturismului care nu s-a asigurat atunci când a ieşit de pe strada D.Bolintineanu, fiind lovit în plin de autobuzul care circula regulamentar din direcţia cartier Turnătorie spre centrul oraşului. Cele două persoane rănite sunt şoferul din Renault şi pasagerul din dreapta faţă, acesta din urmă, o femeie tânără, fiind şi în stare foarte gravă.

Cele două victime au fost preluate de Ambulanţă şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Câmpina. Din fericire în autobuz nu erau decat doi pasageri care nu au fost răniţi.

Sursa: observatorulph.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.