HARTA camerelor pentru ROVINIETĂ. În ce zone sunt amplasate camerele CNADNR

Publicat in Trafic 19 Februarie 2015 11235 ori
Google+ WhatsApp
HARTA camerelor pentru ROVINIETĂ. În ce zone sunt amplasate camerele CNADNR
HARTA camerelor pentru ROVINIETĂ. În ce zone sunt amplasate camerele CNADNR

Soferii care circula cu autoturismele pe reteaua de drumuri nationale a Romaniei fara sa plateasca rovinieta sunt depistati, in principal, prin intermediul camerelor de supraveghere instalate de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale. Din ianuarie, numarul punctelor fixe de control a ajuns la 66.

 

Rovinieta ofera soferilor dreptul de a circula, pe o perioada de timp determinata, pe reteaua de drumuri nationale a Romaniei, scrie avocatnet.ro. Persoanele care evita aceasta obligatie pot fi amendate de catre autoritatile statului, astfel ca, pentru a depista in trafic soferii care nu achita rovinieta, CNADNR amplaseaza constant, pe drumurile nationale, camere video de supraveghere.

Numai in decembrie si ianuarie au fost amplasate 33 de noi puncte fixe de control, in acest fel dublandu-se, practic, numarul camerelor video de supraveghere. Zonele in care au fost instalate noile camere video n-au fost specificate si, de aceea, AvocatNet.ro a solicitat CNADNR o lista cu amplasarea tuturor punctelor fixe prin care se controleaza, in momentul de fata, valabilitatea rovinietelor.

Conform documentului primit de redactia noastra, cele mai multe puncte fixe de control sunt situate pe Drumul National 1 (Timisul de Sus, Sebes, Valcele, Sercaia, Osorhei, Barcanesti/Romanesti), Drumul National 2 (Iacobesti, Nicolae Balcescu, Motca, Maracineni), Drumul National 6 (Sannicolau Mare, Cosoveni, Mehadia, Draganesti Vlasca) si Drumul National 15 (Vaduri, Sangeorgiu de Mures, Girleni, Calugareni).

Singurele camere de supraveghere pozitionate pe autostrazi sunt cele de la Petresti (A1), Glina, Fetesti (A2), Gilau si Snagov (A3).

Pana la sfarsitul anului 2015, CNADNR puncteaza ca vor mai fi puse in functiune inca opt puncte fixe de control.

Lista camerelor de supraveghere pentru rovinietă

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.