Bărbat spulberat pe trecerea de pietoni în Tătărani

Publicat in Trafic 21 Ianuarie 2015 636 ori
Google+ WhatsApp
Bărbat spulberat pe trecerea de pietoni în Tătărani
Bărbat spulberat pe trecerea de pietoni în Tătărani

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Balta Doamnei, a ajuns, marţi, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, după ce a fost victima unui accident. Bărbatul a fost spulberat de o limuzină Mercedes C 200 în momentul în care a încercat să traverseze DN1, pe trecerea de pietoni.

 

Din primele informaţii se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul, care nu ar fi acordat prioritate pietonului.

Tot ieri, alte trei persoane au ajuns la SJU, în urma unui accident rutier produs pe strada Nucilor din Ploieşti, unde, conform poliţiştilor care au ajuns la faţa locului, două autoturisme s-au lovit frontal.  Din primele informaţii se pare că accidentul s-a produs pe fondul neacrodării de prioritate. Victimele accidentului au avut mare noroc pentru că în acea zonă nu se circulă cu viteză, astfel că impcatul nu a fost foarte grav. Persoanele, rănite uşor, au fost duse la spital pentru investigaţii amănunţite.

În ambele cauze, Poliţia a deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: telegrama.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.