Permisele auto nu sunt obligatorii pentru toti soferii din Prahova. Vezi cati "smecheri" se plimba fara carnet

Publicat in Trafic 20 Septembrie 2012 634 ori
Google+ WhatsApp
Permisele auto nu sunt obligatorii pentru toti soferii din Prahova. Vezi cati "smecheri" se plimba fara carnet
Permisele auto nu sunt obligatorii pentru toti soferii din Prahova. Vezi cati "smecheri" se plimba fara carnet
  • M. Tudor din Ploieşti a fost depistat ieri pe Bulevardul Republicii din municipiu, în timp ce conducea un autoturism deşi avea permisul de conducere reţinut.

În cauză a fost întocmit dosar penal.


 

  • În noaptea de 18/19.09.2012, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Câmpina a oprit pentru control un autoturism condus de B. Cătălin, domiciliat în comuna Brebu.

Întrucât conducătorul auto avea permisul de conducere reţinut, poliţiştii i-au întocmit acestuia dosar penal.

 

 

  • În ziua de 19.09.2012, Dispeceratul de supraveghere video a traficului rutier pe D.N. 1 Bărcăneşti a depistat pe raza localităţii Puchenii Mari un autoturism care circula cu viteza de 117 km.

Autoturismul a fost oprit pentru control, din verificarile efectuate rezultând că şoferul avea permisul de conducere suspendat ca urmare a întocmirii mai multor dosare penale succesive.

Pentru fapta lui, acum are un nou dosar penal.

 

 

 

  • Poliţiştii Postului comunal Dumbravesti au depistat în trafic un autoturism care circula pe D.S. 137şi avea ataşate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu.

În momentul în care l-au legitimat pe conducătorul auto, poliţiştii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule .

Celui în cauză i-au fost întocmite acte premergatoare începerii urmăririi penale.

 

 

  • R. Robert din Ploieşti a fost depistat ieri în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în alt stat, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În plus, el prezenta o concentraţie 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În interiorul autoturismului, poliţiştii au găsit o sabie, un cuţit şi o bâtă tip “baseball”, care au fost ridicate în vederea cercetarilor.

Pentru toate acestea, bărbatului i-a fost întocmit dosar penal.

 

 

  • În ziua de 19.09.2012, în timp ce acţiona pe raza localităţii Urlaţi un echipaj de poliţie l-a depistat pe C. Mihai, care conducea un autoturism deşi prezenta o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal.

Ana-Maria este ploiesteanca, are 28 de ani, si este absolventa a Facultatii de Litere si Stiinte. Lucreaza in media online de peste 11 ani, fiind autor pe PH-online.ro din 2010. [email protected]

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.