Concert extraordinar la Filarmonica din Ploiesti, de Ziua Internațională a Jazz-ului

Publicat in Unde Mergem? 02 Mai 2018 739 ori
Google+ WhatsApp
Concert extraordinar la Filarmonica din Ploiesti, de Ziua Internațională a Jazz-ului
Concert extraordinar la Filarmonica din Ploiesti, de Ziua Internațională a Jazz-ului

Filarmonica ”Paul Constantinescu” vă așteaptă sâmbătă, 5 mai, începând cu ora 19.00, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Jazz-ului. Pe scena sălii "Ion Baciu” îi veți putea aplauda pe Sorin Zlat (pian), Răzvan Cojanu (contrabas) și Laurențiu Ștefan (tobe), adică Ploiești Jazz Trio, care vă așteaptă la o seară relaxantă alături de invitații lor Marina Arsene (voce) și Daniel Torres (saxofon).

          Marina Arsene a studiat percuție la liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești, continuând cu secția de jazz a Universității Naționale de Muzică din București, iar actualmente este studentă la Master în cadrul secției de Jazz în aceeași Universitate, studiind prin bursa Erasmus și la Prins Claus Conservatory din Groningen, Olanda. S-a alăturat primului grup de Jazz acapella din România - Jazzappella în anul 2015 alături de care concertează şi în prezent. Face parte din grupul acapella The Twisters - alături de care a colaborat cu pianistul de jazz, compozitorul și profesorul Mircea Tiberian în musical-ul "Jazzy Tarot". În 2014 a câștigat, la Festivalul International Johnny Răducanu din Brăila, Premiul pentru cel mai bun solist vocal, iar în 2015 alături de The Twisters la același festival, Premiul pentru cel mai promițător tânăr interpret.

          Născut în Málaga (Spania) în 1984, Daniel Torres a studiat muzica în Barcelona, Málaga, Groningen, New York, Amsterdam și Toronto, participând la numeroase festivaluri, cântând în Europa și S.U.A. în săli sau cluburi precum Bimhuis (Amsterdam), Four Seasons Center (Toronto), Humber College Auditorium (Toronto) și altele. În octombrie 2016 a câștigat Marele Trofeu al Competiției Internaționale Johnny Răducanu, România. A cântat cu muzicieni ca John Clayton, Bob Sands, Benny Golson, Perico Sambeat, David Berkman, Dado Moroni, Alex Sipiagin, Mark Gross, Don Braden, Virxilio Da Silva, Marcelo Saenz, Enrique Oliver, Gianni Gagliardi și alții.

          Biletele pentru Concertul dedicat Zilei Internaţionale a Jazz-ului sunt disponibile la preţuri de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar şi 5 lei - elev şi student şi pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti și online, de pe www.filarmonicaploiesti.eu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.