“Silent party”- petrecerile cu muzică ascultată la căști, un nou trend pe ”piața distracțiilor”

Publicat in Unde Mergem? 19 Aprilie 2018 455 ori
Google+ WhatsApp
“Silent party”- petrecerile cu muzică ascultată la căști, un nou trend pe ”piața distracțiilor”
“Silent party”- petrecerile cu muzică ascultată la căști, un nou trend pe ”piața distracțiilor”

O gașcă de tineri din București a început să dezvolte un nou concept de petreceri pe care le numesc “silent party”. După cum spune și numele, este vorba despre petrecerile cu muzică ascultată la căști care nu deranjează niciun vecin!

Artiștii transmit “cablați”, astfel încât nu se aude nimic. Ar putea fi un tip de distracție care să atragă tot mai mulți adepți, având în vedere că nu e deranjant pentru vecini. Deja sunt organizate astfel de petreceri în mai multe locuri din București, inclusiv cu mai mulți DJ, care pun stiluri diferite de muzică. Cei prezenți aleg ce vor și interesant este că trei persoane aflate una lângă alta pot dansa cu totul altceva, în funcție de ce aud în căști.

“Nu perturbi, nu deranjezi pe nimeni. E foarte tare că dacă scoți căștile, e liniște!”, ne spune Bogdan Munteanu, unul dintre promoterii acestui tip de party. Am organizat până acum trei astfel de concerte. E superb. E ceva ce trebuie să trăiești, nu e de ajuns să povestesc. Ne adunăm inclusiv într-o grădină și nu deranjăm pe nimeni, putem sta și la 4 dimineața că nu sună nimeni la poliție că e muzica prea tare”, mai spune Bogdan.

Conceptul poate fi nou la noi, dar în Europa și America e deja cunoscut. Quiet events, headphone party  îi spun americanii și te invită să te alături acestui mod de a te distra. Și la ei sunt mai mulți DJ la o petrecere – care sunt deja programate în număr mare – iar provocarea fiecărui DJ e să atragă cât mai mulți petrecăreți. 3 DJ se luptă pentru atenția ta! – e modul de te face să te simți special la aceste chefuri inedite.

La ei sunt și niște condiții ca să participi. Trebuie să ai un card bancar pentru că la intrare primești căști și, în caz că nu le returnezi, ți se opresc de pe card 100 de dolari. Din grupul celor care experimentează aceste evenimente care conțin și gadget-uri nu puteau lipsi asiaticii, așa încât Silent party-urile din Singapore sunt deja ceva obișnuit.

 

Ei au dus conceptul și mai departe, având grupuri de silent yoga, silent cinema, silent fitness. Totul cu căști.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.