Concert la filarmonica „De la generație la generație”

Publicat in Unde Mergem? 04 Decembrie 2017 546 ori
Google+ WhatsApp
Concert la filarmonica „De la generație la generație”
Concert la filarmonica „De la generație la generație”

Luna decembrie aduce, la Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploieşti, seri magice și concerte de mare clasă.

 

 

Astfel, joi, 7 decembrie, de la ora 19:00, publicul meloman este invitat la concertul simfonic intitulat „De la generație la generație”. Maestrul Ilarion Ionescu – Galați revine pe scena filarmonicii ploieștene, de această dată împreună cu fiul său, marele violonist Florin Ionescu – Galați. Programul este un adevărat regal simfonic: „Anotimpurile” pentru vioară și orchestră de Antonio Vivaldi și Simfonia a III-a în Mi bemol major, „Eroica” de Ludwig van Beethoven. Chiar dacă anul acesta a împlinit 80 de ani, maestrul Ilarion Ionescu – Galați, dirijor și director onorific al Filarmonicii “Paul Constantinescu”, uimește de fiecare dată prin energia cu care urcă pe scenă și dăruirea cu care abordează fiecare operă muzicală. Iubirea pentru vioară, pe care el însuși a studiat-o încă de mic, a împărtășit-o fiului său, Florin Ionescu Galați, căruia i-a fost și prim profesor. Iar când primești de la tatăl tău nu doar lecția ci și talentul, atunci rețeta unei cariere de succes este garantată. Astfel, iubitorii muzicii simfonice vor avea bucuria și onoarea de a-i vedea pe scena filarmonicii, alături de orchestra simfonică, pe ambii artiști Ionescu-Galați, într-o călătorie de la barocul muzical venețian, prin celebra lucrare “Anotimpurile” de Vivaldi, la clasicismul pur vienez prin “Eroica” lui Beethoven.
Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agenția Teatrală, la prețuri de 20 de lei – întreg, 15 lei – pensionar și 10 lei – elev și student.

 

 

 

 

 

 

sursa: ziarulprahova.ro

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.