Concert ROCK la Filarmonica Ploiesti. Fostul chitarist Guns 'n Roses, Ron “BUMBLEFOOT” Thal, concert de exceptie!

Publicat in Unde Mergem? 19 Septembrie 2017 815 ori
Google+ WhatsApp
Concert ROCK la Filarmonica Ploiesti. Fostul chitarist Guns 'n Roses, Ron “BUMBLEFOOT” Thal, concert de exceptie!
Concert ROCK la Filarmonica Ploiesti. Fostul chitarist Guns 'n Roses, Ron “BUMBLEFOOT” Thal, concert de exceptie!

Filarmonica ” Paul Constantinescu” Ploiești găzduiește vineri, 22 septembrie, de la ora 20:30, un Concert ROCK de neratat! Ron “BUMBLEFOOT” Thal și trupa sa vin pentru prima data la Ploiești într-un Warm-up Concert ce face parte din Festivalul Ziua Chitarelor 5.

            Fostul chitarist al trupei Guns N' Roses va urca pe scenă alături de Kyle Hughes la tobe, Dino Fiorenza la bas și Stefano Xotta la chitara secundară, Ron urmând a se ocupa de partea de chitară principală și voce într-un show ce se anunță a fi incendiar.

            Evenimentul este un Warm-Up pentru Ziua Chitarelor 5, festival ce va avea loc în luna mai 2018 și va include, pe langă recitaluri de chitară și concerte de muzică rock, și master class-uri susținute de importanti chitaristi, primul care a confirmat prezența în acest sens fiind Ron „Bumblefoot” Thal.

            Producător muzical internațional și chitarist recunoscut la nivel mondial pentru virtuozitatea și talentul lui, Ron 'Bumblefoot' Thal este un compozitor și cantautor american cu peste 20 de ani de experiență de scenă. Ca și chitarist solo al trupei Guns N'Roses (2006 - 2014), Bumblefoot a fost cap de afiș în cele mai importante festivaluri și concerte Rock din lume, punându-și amprenta prin stilul său unic “fretless” în albumul “Chinese Democracy” (2008). Împreună cu trupa sa, denumită“Bumblefoot”chiar după porecla artistului, Ron a lansat nenumărate albume precum și un DVD LIVE,  el fiind, de-a lungul timpului, pe lângă artist muzician “on stage”, și inginer, aranjor, compozitor de  jingle-uri TV precum și profesor de producție muzicală la o universitate din New York.

            Adrenalină și rock autentic, așadar, vineri, 22 septembrie, de la ora 20:30, când vă așteptăm în sala de concerte a Filarmonicii pentru un Concert Rock de zile și cu nume mari.

            Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agentia Teatrală Ploieşti, prețul unui bilet fiind de 50 de lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.