Epson va invita la Salonul National de Fotografie Turistica 2016 din Bucuresti

Publicat in Unde Mergem? 12 Octombrie 2016 308 ori
Google+ WhatsApp
Epson va invita la Salonul National de Fotografie Turistica 2016 din Bucuresti
Epson va invita la Salonul National de Fotografie Turistica 2016 din Bucuresti

Epson, lider global al inovatiei si al productiei in industria de printing si in comunicare vizuala, este partenerul principal al Salonului National de Fotografie Turistica 2016. Evenimentul este unul dintre cele mai longevive concursuri de fotografie din România, reunind de-a lungul a 12 ani peste 10.000 de concurenti din intreaga tara si peste 30.000 de fotografii inscrise in concurs.

 

 

Ca partener principal, Epson va oferi câstigatorului concursului o imprimanta ITS Epson L805.

La editia din acest an a Salonului National de Fotografie Turistica, vor fi selectate de catre un juriu de specialitate 300 de fotografii pentru noutate, creativitate, originalitate si valoare artistica. Fotografiile vor fi expuse in cadrul Salonului National de Fotografie Turistica si in cadrul unei expozitii ce se va desfasura pentru prima data din istoria Salonului in 3 locatii diferite.

Toate cele 300 fotografii A4 care vor fi expuse vor fi imprimate cu Epson Surecolor SC-P600 pe suport Epson Matte Poasterboard. SureColor SC-P600 este cea mai buna imprimanta foto din gama sa şi combina calitatea superioara, productivitatea ridicata şi conectivitatea wireless intr-un echipament compact şi accesibil. SureColor SC-P600 utilizeaza cernelurile Epson UltraChrome HD şi Vivid Magenta pentru a furniza printuri de cea mai buna calitate. EPSON Enhanced Matte PosterBoard este un suport de productie de grosimea cartonului, de culoare alba mata, nelucios.

“Ne bucuram ca putem sa sustinem, prin intermediului acestui eveniment arta fotografica. Vrem ca imaginile expuse in cadrul Salonului National de Fotografie Turistica sa fie de cea mai buna calitate, pentru ca publicul sa poata vedea adevarata valoare a fotografiilor selectionate. Prin imprimantele sale de format mare, Epson vrea sa se plieze pe nevoile consumatorilor si sa ofere o calitate exceptionala prin intermediul produselor sale cu tehnologii performante”, a declarat Simona Decuseara, Sales & Marketing Manager România si Bulgaria.

Tema editiei salonului din acest an este “România esti faina”, iar pasionatii de fotografie se pot inscrie la sase categorii: “De vazut”, “De iesit”, “De dormit”, “De povestit”, “De facut”, “De cumparat”.

Epson va oferi câstigatorului concursului o imprimanta ITS Epson L805. Cu rezervorul de cerneala de capacitate foarte mare de care dispune imprimanta L805, utilizatorii se pot bucura de imprimare la un cost extrem de scazut având o garantie de 3000 pagini prin intermediul cernelii produse de Epson.

Epson le va mai oferi tuturor câstigatorilor de la fiecare dintre cele sase categorii ale Salonului National de Fotografie Turistica 2016 din Bucuresti premii constând in vouchere de reducere la achizitionarea echipamentelor foto Epson. De promoţii la produsele Epson, vor beneficia toti participantii selectionati pentru etapa finala a concursului.

Printre premiile ce le vor fi oferite câstigatorilor se mai numara: Pachete de Ghiduri Turistice si colectii de vederi Merg. in Bucuresti, participare gratuita si vouchere de discount la Workshop-urile de fotografie si explorare urbana „Walk and Shoot”.

inscrierea la Salonului National de Fotografie Turistica este gratuita si se poate face pâna la data de 17 octombrie 2016, pe site-ul www.snft.ro.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.