Ziua Mondială a Inimii, marcată la Ploieşti de Clubul Rotary

Publicat in Unde Mergem? 21 Septembrie 2016 452 ori
Google+ WhatsApp
Ziua Mondială a Inimii, marcată la Ploieşti de Clubul Rotary
Ziua Mondială a Inimii, marcată la Ploieşti de Clubul Rotary

Demonstrații sportive, un cros pentru alergători de toate vârstele si multă bună dispoziție, acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de Clubul Rotary din Ploiești pentru a marca Ziua Mondială a Inimii.

 

Sărbătorită anual pe 29 septembrie, Ziua Inimii va fi marcată în avans la Ploiești, duminică, 25 septembrie, printr-o acțiune menită să încurajeze cât mai mulți locuitori ai orașului, indiferent de vârstă, să facă mişcare, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare.

Conform președintelui în exercițiu al Rotary Ploiești, Irinel Lazăr, “Sperăm ca un număr mare de ploieșteni să ni se alăture în acest demers de a face mișcare în aer liber și de a promova astfel beneficiile unui stil de viață sănătos, care să prevină bolile cardio-vasculare, ce au o incidență îngrijorător de mare printre români.”

Acțiunea organizată de rotarienii ploieșteni va avea loc în parcul de la Sala Sporturilor, între orele 10.00 si 12.00, la eveniment fiind așteptați să participe toți cei interesați de propria sănătate și care vor să transmită mesajul că exercițiile fizice contribuie la prevenirea a numeroase afecțiuni.

Potrivit organizatorilor, printre participanții așteptați duminică, la ora 10, în fața Sălii Sporturilor, se vor afla și sportivi de marcă ai orașului, adevărate exemple pentru noi toți, iar reprezentanții clubului Dacia Martial Arts le vor da ocazia tuturor celor prezenți să asiste la o demonstrație-spectacol.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.