Îndrăgostiţii din Ploieşti, premiaţi la Cabina Dragostei de Ziua Indrăgostiţilor

Publicat in Unde Mergem? 11 Februarie 2016 499 ori
Google+ WhatsApp
Îndrăgostiţii din Ploieşti, premiaţi la Cabina Dragostei de Ziua Indrăgostiţilor
Îndrăgostiţii din Ploieşti, premiaţi la Cabina Dragostei de Ziua Indrăgostiţilor

Perechile care vor să îşi facă auzită iubirea sunt invitate în luna februarie la Cabina Dragostei din Ploieşti Shopping City, un spaţiu special amenajat pentru toţi cei care vor să facă o declaraţie sinceră partenerului şi pentru cei care doresc să se fotografieze alături de jumătatea iubită într-un decor creativ. Cele mai votate fotografii vor fi premiate.

 

 

Într-o lună a dragostei, iubirea se sărbătoreşte la Ploieşti Shopping City, unde până pe 24 februarie se desfăşoară campania „Love Month”, prin care îndrăgostiţii sunt răsfăţaţi cu surprize şi premii.

Astfel, toate perechile ce vor să îşi facă auzită iubirea sunt invitate la Cabina Dragostei din Ploieşti Shopping City, un spaţiu special amenajat pentru toţi cei ce vor să facă o declaraţie sinceră partenerului şi pentru cei care doresc să se fotografieze alături de jumătatea iubită într-un decor creativ.

Fotografiile vor fi urcate pe pagina de Facebook a centrului comercial, iar îndrăgostiţii vor fi înscrişi într-o competiţie inedită, cele mai votate 10 cupluri urmând să intre în finală pentru câştigarea marelui premiu. Aceasta va avea loc pe 27 februarie, iar perechile finaliste vor trece prin probe ce le vor testa imaginaţia, dexteritatea şi, bineîneţeles, dragostea. Îndrăgostiţii care vor convinge juriul că sunt suflete-pereche vor câştiga cumpărături în valoare de 500 euro la Ploieşti Shopping City. De altfel, toţi cei 10 finalişti ai concursului vor pleca acasă cu premii oferite de parteneri, cine romantice, tratamente SPA şi multe altele.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.