15 locuri de vizitat interesante, care îți vor face călătoriile de neuitat

Publicat in Unde Mergem? 15 Septembrie 2020 Actualizat: 15 Septembrie 2020 1470 ori
Google+ WhatsApp
15 locuri de vizitat interesante, care îți vor face călătoriile de neuitat
15 locuri de vizitat interesante, care îți vor face călătoriile de neuitat

Îți plac aventurile? Există multe locuri de vizitat despre care nu ai auzit până acum. Îți prezentăm o selecție de obiective turistice inedite, unde poți experimenta senzații tari.

Am inclus experiențe de călătorie cu avionul, pe șosea sau cu trenul. Iată, așadar, o listă cu 15 dintre cele mai interesante locuri de vizitat din toată lumea.

1. Calea ferată Maeklong, Thailanda

Iată primul loc de pe lista noastră cu locuri de vizitat. La început, pare o piață asiatică aglomerată, la fel ca oricare alta.

Dar totul se schimbă când vezi că un tren trece chiar prin piață de câteva ori pe zi. Piața se află literalmente pe șine.

Când trenul se apropie, toți vânzătorii își iau marfa de pe șine. După ce trenul trece, o pun înapoi. Acest tren este unul dintre cele mai lente din Thailanda. Are o viteză de 30 kilometri pe oră.

2. Aeroportul „Princess Juliana" – O aterizare spectaculoasă

Un avion obișnuit are nevoie, de obicei de 2.400, de metri de pistă pentru a ateriza în siguranță. Totuși, pista de aterizare de la Aeroportul Internațional „Princess Juliana" are numai 2.272 metri.

Unele dintre cele mai mari avioane din lume, cum ar fi A340 și A747, aterizează acolo. Și asta nu e totul! Pentru a ateriza, avioanele trebuie să treacă peste o plajă și un gard.

Articolul continuă aici https://incredibilia.ro/15-locuri-de-vizitat-interesante/

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.