Această postare este şi pentru cretini şi pentru necretini

Publicat in Sorina Matei de catre Sorina Matei 07 Noiembrie 2019 895 ori
Google+ WhatsApp
Această postare este şi pentru cretini şi pentru necretini
Această postare este şi pentru cretini şi pentru necretini

*Vladimir Vladimirovici Putin este un fost ofiţer şi şef KGB, care ocupă a 4-a oară funcţia de preşedinte al Federaţiei Ruse.
*Vladimir Vladimirovici Putin face ANUAL conferinţe de presă maraton, în decembrie, şi participă şi la interviuri televizate pe timpul anului.
*Vladimir Vladimirovici Putin are o ţinută impecabilă în asemenea ieşiri, acceptă provocări- interviuri cu jurnalişti străini combativi.
*Vladimir Vladimirovici Putin a făcut muci America în 2016, unde şi acolo preşedintele SUA ţine conferinţe maraton de presă, oferă frecvent interviuri, alegerile prezidenţiale sunt prin format cu dezbateri electorale multiple.
*În România, stat NATO, UE, partener strategic al SUA, Klaus Werner Iohannis de 5 ani Preşedintele României- timp de 4 ani nu a dat niciun interviu, nu a organizat nicio conferinţă de presă maraton timp de 4 ani, nu a participat la niciun interviu/dezbatere televizată timp de 4 ani, nu acceptă întrebări, provocări, jurnalişti combativi. Şi doreşte în tăcere al doilea mandat.
*Această postare este şi pentru cretini şi pentru necretini.

Sorina Matei

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.