Răchită a spus "pas"proiectului Petrolul!

Publicat in Sport 20 Iulie 2016 2898 ori
Google+ WhatsApp
Răchită a spus "pas"proiectului Petrolul!
Răchită a spus "pas"proiectului Petrolul!

În această zi, Primăria Ploiești a remis un comunicat de presă potrivit căruia Valeriu Răchită, consilierul pe probleme de sport al primarului Adrian Dobre, nu va mai avea contact cu proiectul noii echipe a Petrolului.

„Domnul Valeriu Răchită, consilierul pe probleme de sport al primarului, nu se va mai implica în acţiunile privind înfiinţarea unei noi echipe de fotbal. Neînţelegerile dintre suporteri, dar şi articolele defăimătoare la adresa sa din ultimele zile, l-au determinat pe domnul Răchită să ia această decizie, nedorind să perturbe în niciun fel demersurile întreprinse pentru înfiinţarea noii echipe de fotbal Petrolul”, se spune în comunicat.

Actul oficial conţine şi o declaraţie a celui în cauză: “Rămân acelaşi om apropiat de fotbal şi de sport, dar mă voi concentra mai mult pe activitatea copiilor şi juniorilor. Îmi doresc ca Petrolul să joace cât mai curând la Ploieşti şi să ne vedem pe stadion susţinând cu mândrie echipa de suflet a oraşului” a precizat Răchită.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.