Miroase a normalitate!

Publicat in Sport 12 Iulie 2016 2755 ori
Google+ WhatsApp
Miroase a normalitate!
Miroase a normalitate!

Exact așa cum Mugur Oprescu (Liga Suporterilor „Constantin Tabarcea”) și Dragoş Machiţescu (Asociaţia „Nodul Petrolist”), doi dintre cei mai vocali membri ai recent createi Uniuni a Suporterilor Petroliști, au exlicat, aseară, în emisiunea televizată de la postul WYL TV, această Uniune va urma să preia o asociaţie de tip ONG – asociație deţinută la acest moment de către un om de afaceri ploieştean, care are şi CIS - urmând ca, după terminarea telenovelei din instanță, să se înfiinţeze o societate pe acţiuni care să poarte numele dorit de fani, Petrolul Ploieşti.

Această soluție a fost îmbrățișată în urma unei întâlniri la care au participat fostele glorii, autorităţile locale și Uniunea Suporterilor Petrolişti (USP), întâlnire care a avut loc la Stadionul „Ilie Oană”.

Mâine, la sediul Primăriei, va avea loc o întâlnire cu oamenii de afaceri din Ploieşti interesaţi să susţină proiectul prezentat.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.