Răchită vrea război cu actele în mână!

Publicat in Sport 06 Iulie 2016 2764 ori
Google+ WhatsApp
Răchită vrea război cu actele în mână!
Răchită vrea război cu actele în mână!

Deranjat de unele articole scrise “la comandă, de sclavi ai unui sistem corupt și perfid” – așa cum el apreciază – Valeriu Răchită, consilierul pe probleme de sport al primarului, a declarat pentru ph-online următoarele:

“Rămân uimit de câte ori greșesc, fără să fiu părtaș la acțiunile care mi se impută! Văd că, mai nou, o conduc pe Nicoleta Crăciunoiu - director executiv în Direcția Economică, Finanțe și Buget din cadrul primăriei – și că îl cert pe directorul Stoichiciu de la CSM Ploiești! O simplă întrebare adresată acestuia a ajuns să fi considerată motiv de ceartă! Mai precis, i-am adresat o întrebare venită de la Adrian Dobre, dacă are suficiente fonduri pentru a susține echipa de handbal feminin în cupele europene! Atât! Care este cearta? Nu vreau să mai intru în jocul murdar propus de acești farisei! Săptămâna viitoare o să organizez o conferință de presă la care voi prezenta toate actele oficiale, în tot ceea ce înseamnă polemică la nivelul sportului din Ploiești! Atunci o să vedem dacă-i mai ține pe acești domni spiritul de miștocăreală și circul ieftin! Când se va vedea cu ochiul liber modalitatea de sifonare a banului public, stare pe care vreau să o stopez! Să vă dumiriți și dumneavoastră de ce ploieștenii sunt obligați să suporte, pe banii lor, astfel de manevre! Nu vreau să spun mai multe, probabil ați aflat că astăzi a fost aprobată încheierea unui act adiţional la contractul de licenţă exclusivă de marcă, încheiat între Municipiul Ploieşti şi Fotbal Club Petrolul SA, prin care mărcile şi siglele se vor întoarce în posesia autorităţilor locale. Așa cum s-a promis! Sunt convins că nu are cine să mă judece pentru ceea ce fac, totul este și va fi transparent, cu hârtiile oficiale pe masă! A, ba da! Vor avea de comentat, dar și de pătimit, ulterior, cei care s-au distrat cu banii contribuabililor! Nu o să dau înapoi, veți vedea asta în scurtă vreme, așa cum am promis în emisiunea dumneavoastră, televizată! Știu că <<am dat foc>> în momentul când am afirmat că știu cum să fac economii de 100.000 de euro la CSM! Iar acum, mai prin față mai prin dos, fiecăruia i-ar plăcea să fie intangibil” a conchis Valeriu Răchită. 

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.