După Messi, se pare că şi Casillas s-a decis să renunţe la naţională!

Publicat in Sport 27 Iunie 2016 1638 ori
Google+ WhatsApp
După Messi, se pare că şi Casillas s-a decis să renunţe la naţională!
După Messi, se pare că şi Casillas s-a decis să renunţe la naţională!

În ziua în care o legendă a Barcelonei - Lionel Messi - a anunţat că se retrage de la naţionala Argentinei, poate cel mai emblematic jucător din ultimii 20 de ani ai marii rivale, Real Madrid, este decis să facă acelaşi lucru.

Deşi nu a confirmat încă oficial, "Sfântul Iker" va anunţa probabil zilele următoare decizia sa. Ajuns la 35 de ani, goalkeeper-ul care a îmbrăcat de 167 de ori tricoul Furiei Roja, a fost la acest Euro rezerva lui De Gea.

Lider de selecţii la naţională la turneele finale - 31 de meciuri - Casillas vrea să se dedice, se pare, doar echipei de club, FC Porto.

Decizia lui nu are legătură în vreun fel cu Del Bosque: chiar dacă selecţionerul a decis să mizeze ca prim portar pe jucătorul lui United, relaţia dintre ei este foarte bună, Casillas fiind conştient că în acest moment nu mai are aceleaşi intervenţii ca în trecut.

Dublu campion european (2008 şi 2012) şi campion mondial (2010), Casillas ar putea fi urmat şi de alţi coechipieri din naţionala Spaniei. Se vorbeşte despre Iniesta (32 de ani), deşi se speră ca fotbalistul catalanilor să rămână şi pentru Mondialul din Rusia, de peste doi ani.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.