Astra a luat un fundaş central care a fost vicecampion mondial cu Brazilia U21

Publicat in Sport 24 Iunie 2016 1749 ori
Google+ WhatsApp
Astra a luat un fundaş central care a fost vicecampion mondial cu Brazilia U21
Astra a luat un fundaş central care a fost vicecampion mondial cu Brazilia U21

Fabricio Dornellas, un fundaş central în vârstă de 26 de ani, care are un CV interensant, a semnat cu Astra. Transferul vine ca răspuns la plecarea lui Valerică Găman, care a semnat cu Karabukspor din postura de jucător liber de contract.

Astra a reuşit unul dintre cele mai interesante transferuri din Liga 1. Campioana României l-a luat pe Fabricio Dornelass, un fundaş brazilian în vârstă de 26 de ani, care a fost vicecampion mondial cu Brazilia U21. Acesta a jucat în sezonul trecut la Partizan şi a fost titular în ambele meciuri cu Steaua, în turul III al Ligii Campionilor.

Fabricio a semnat pe doi ani din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a terminat contractul cu Bragantino, club care l-a împrumutat sezonul trecut la Partizan. Fundaşul central de 26 de ani este unul dintre cei mai titraţi jucători străini care au ajuns în Liga 1, după ce a jucat pentru cele patru cluburi mari din Brazilia, Palmeiras, Fluminense, Flamengo şi Vasco da Gama.

Fabricio şi-a început cariera la Flamengo, club care l-a împrumutat la Parana şi Hoffenheim. În 2010, Palmeiras a plătit trei milioane de euro pentru Fabricio, pe care l-a împrumutat apoi la Cruzeiro, Altetico Paranaense, Vasco Da Gama şi Vitoria. În 2014 a semnat cu Fluminese, iar după un sezon a ajuns la Bragantino, care l-a împrumutat la Partizan Belgrad.

sursa: prosport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.