Astra îl pierde şi pe De Amorim. Şumudică: "M-aş bucura pentru el şi club"

Publicat in Sport 24 Iunie 2016 1782 ori
Google+ WhatsApp
Astra îl pierde şi pe De Amorim. Şumudică: "M-aş bucura pentru el şi club"
Astra îl pierde şi pe De Amorim. Şumudică: "M-aş bucura pentru el şi club"

Astra e aproape să se despartă de al patrulea jucător în această vară. William De Amorim are şanse mari să plece de la campioana României, ţinând cont că oferta primită de giurgiuveni pentru jucătorul care şi-a primit cetăţenia română este una de nerefuzat, lucru recunoscut şi de Marius Şumudică, care a anunţat că mutarea va fi mai avantajoasă decât cea a lui Constantin Budescu, în urma căreia Astra a încasat 1,2 milioane de euro.

"S-ar putea să îl transferăm pe De Amorim. Este aproape de un transfer. Există posibilitatea ca în două zile să ne părăsească, chiar când şi-a luat cetăţenia. E un transfer care ar face bine şi lui şi clubului.

Jucătorii Astrei sunt căutaţi. Suma este un pic peste cea pe care a fost transferat Budescu. M-aş bucura şi pentru el şi pentru club. Banii ne-ar ajuta să supravieţuim. Este vorba de o echipă bună", a spus Şumudică în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Astfel, De Amorim (24 de ani) va deveni al patrulea fotbalist care pleacă în această perioadă de transferuri, după Valerică Găman, Pedro Queiros şi Adrian Scarlatache.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.